Näin tunnistat suhteelle vahingollisen miehen

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ihmissuhteissa voi olla erilaisia ongelmia, jotka tulevat ilmi esimerkiksi pariskunnan välisessä kommunikaatiossa. Naiset ovatkin jo pitkään arvuutelleet, kuinka tulkita miehen eleitä. Nyt Cosmopolitan -lehti on listannut viisi vinkkiä, joista tunnistaa epäsopivan miehen.

Katsekontakti on tärkeä elementti keskustelussa luottamuksen säilyttämiseksi. Listauksen mukaan mies, joka ei kohtaa naisen katsetta, saattaa salata jotain. Partneriaan pettäneet miehet eivät helposti kohtaa toisen katsetta ja saattavat hymyille muille naisille kumppaninsa puhuessa.

Miehen epävarmuudesta kielii listauksen mukaan se, jos mies pitää naista fyysisessä läheisyydessään koko ajan. Jatkuvassa kosketuksessa oleva mies voi lähettää signaaleja, jonka mukaan hän haluaa takertua naiseen. Huonosta itsetunnosta kielii myös, jos mies katselee paljon maahan.

Kontrolloivan miehen tunnistaa, jos hän on jatkuvasti naisen henkilökohtaisessa tilassa ja ylittää mukavan läheisyyden rajat. Hän voi myös olla äänekäs ja elehtiä suureellisesti, jotta antaisi kuvan näkyvästä persoonallisuudesta.

Miehen itsekkyydestä kielii listauksen mukaan se, jos hän kävelee naisen edellä kadulla. Jos komistus myös katselee paljon peiliin ja sivelee jatkuvasti hiuksiaan, hän saattaa olla enemmän kiinnostunut itsestään. Miehen viljellessä paljon minä-sanaa tulee selväksi kenestä hän on todellisuudessa kiinnostunut.

Omistavuudesta kertoo listauksen mukaan se, jos mies tuijottaa naista paljon. Katseiden kohtaaminen on asia erikseen, mutta mustasukkainen mies ei päästä naista silmistään hetkeksikään. Jatkuva katsekontakti voi paljastaa, että miehen mielestä nainen on hänen omaisuuttaan.