Naisräppäri paljastaa: ”Halusin tappaa isäni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi jokin aika sitten Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Neitokainen kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Nyt Hollywoodin isopeppuisimpiin naisiin lukeutuva 29-vuotias Nicki Minaj on paljastanut vihanneensa isäänsä nuoruudessaan. Räppärin isällä Omar Marajilla oli ongelmia alkoholin ja huumeiden kanssa, joskus mies jopa poltti perheen talon Nickin nuoruudessa.

– Halusin tappaa isäni. Toivoin usein hänen olevan kuollut. Pelkäsimme äidin hengen puolesta, koska kun isä sai väkivaltaisuuskohtauksen, hän purki vihaansa äitiin. Isä uhkasi monesti tappaa äidin, kertoo Nicki Minaj Nightline -televisio-ohjelmassa.

Minaj’n vanhemmat, jotka muuttivat Trinidadista New Yorkiin laulajan ollessa 5-vuotias, ovat kuin ihmeen kaupalla edelleen yhdessä. Naisräppärin rankat kokemukset ovat jättäneet häneen leimansa, ja opettaneet naiselle oppiläksyn miehistä. Minaj sanookin, ettei koskaan anna miesten kohdella itseään samalla tavalla kuin hänen isänsä kohteli äitiään.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.