Näitä asioita mies himoitsee makuuhuoneessa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vaikka miehet usein kehuskelevatkin uskomattomilla seksitaidoillaan, eivät he yleensä yksityiskohtaisesti avaudu makuuhuoneleikkejä koskevista toiveistaan. Nyt Cosmopolitan-lehti on listannut asioita, joita useat miehet naisiltaan makuuhuoneen puolella toivovat.

Mies haluaa naisen joka saa itsensä kiihottumaan. Vaikka miehet yleensä ovatkin valmiita tekemään töitä saadakseen naisensa kehräämään, on omatoiminen nainen silti haluttua tavaraa. Lehti kehottaakin naisia esimerkiksi fantasioimaan esileikin aikana, jotta käyntiin lähteminen tapahtuisi nopeammin – ja vähemmällä panostuksella miehen osalta.

Tosielämässä seksi ei aina ole yhtä hohdokasta kuin elokuvissa, ja noloja vahinkoja aina oudoista äänistä huonoihin asentoihin voi sattua. Mies kuitenkin haluaa seksin olevan hauskaa, joten näissäkin tapauksissa tilanteille kannattaa vain nauraa yhdessä. Miehet myös pitävät naisista, jotka antavat neuvoja makuuhuoneen puolella – kuulostamatta kuitenkaan käskeviltä.

Miehet nauttivat myös näkemästään. Kannattaakin siis virittää peili makuuhuoneeseen hyvälle paikalle, sillä toiminnan katselu saa miehen todennäköisesti innostumaan entistä enemmän. Monet miehet myös haluavat naisensa olevan hieman tuhma, eli naisten ei kannata piilotella sisäistä pahaa tyttöään makuuhuoneen puolella.

Vaihtelu virkistää ja yllätykset saavat miehet lähes aina innostumaan. Vanhoja kaavoja kannattaa rikkoa esimerkiksi silmät peittävällä siteellä, uusilla asennoilla tai yllättävässä tilanteessa tapahtuvalla kahdenkeskeisellä hetkellä. Myös hemmottelu on tehokas miehen miellyttäjä, sillä naisen jakamattoman huomion saaminen saa miehen kuin miehen lämpeämään.