Naomi Wattsin bikinien alaosa valahti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa työrintamalta pitänyt näyttelijä Naomi Watts on keskittynyt viime aikoina lähinnä perhe-elämään, sillä Naomi ja hänen näyttelijämiehensä Liev Schreiber saivat taannoin esikoisensa.

Mallikuvissakin taannoin äitiytensä myötä poseerannut kaunotar nähtiin aiemmin tällä viikolla nauttimassa perheensä kanssa rantalomasta Barbadoksella. Silloin tähden yllä oli uikkarit, mutta nyt ne ovat vaihtuneet bikineihin. Bikinien alaosa oli kuitenkin hieman turhan löysä, sillä se valahti ja paljasti hieman liikaa.Kuva: SplashKuva: Splash

King Kong ja The Ring -elokuvia tähdittänyt 43-vuotias Naomi Watts bongattiin taannoin alastomana hotellihuoneensa parvekkeella, mutta mitään kovin ihmeellistä hänen alastomuudessaan ei ole. Naomi nähtiin nimittäin ilman rihman kiertämää myös valkokankaalla elokuvassa Mother And Child.