Jymy-yllätys: Prinsessa Diana oli ehdolla elokuvatähdeksi – kuoli ennen kuvauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Menestynyt näyttelijä Kevin Costner on tullut tutuksi muun muassa Tanssii susien kanssa, Rakkaudesta peliin ja Meripelastaja -elokuvien tähtenä. Yksi maineikkaimmista näyttelijän tekemistä elokuvista on kuitenkin Bodyguard, jossa Costner nähdään edesmenneen Whitney Houstonin kanssa.

Nyt konkarinäyttelijä on tehnyt yllättävän paljastuksen Bodyguard-hittileffan suunnitteluvaiheeseen jääneestä jatko-osasta. Anderson Cooperin keskusteluohjelmassa vieraana ollut Costner on kertonut, että hittielokuvan jatko-osan päätähdeksi kaavailtiin sittemmin edesmennyttä prinsessa Dianaa. Näyttelijä kertoo puhuneensa elokuvan teosta Dianan kanssa, ja että prinsessa oli kiinnostunut osallistumisesta Bodyguard-elokuvan jatko-osaan.

Diana kuitenkin menehtyi traagisesti, eikä jatko-osa koskaan edennyt suunnitteluvaihetta pidemmälle. Costner painottaakin, että Dianalle ei ehditty kirjoittamaan käsikirjoitusta, eikä mistään oltu ehditty virallisesti sopimaan. Näyttelijän mukaan Britannian hovi olikin prinsessan kuoleman jälkeen kieltänyt julkisesti kaikki prinsessan kytkökset mahdolliseen jatko-osaan skandaalin välttämiseksi.

57-vuotias Kevin Costner on kattavan uransa aikana tähdittänyt lukuisia suosikkielokuvia. Hän on myös voittanut Tanssii susien kanssa -elokuvastaan vuonna 1991 parhaan ohjaajan sekä parhaan elokuvan Oscar-palkinnot. Menestynyt näyttelijä nähdään seuraavaksi Hatfields & McCoys -televisio-sarjassa Yhdysvalloissa.