Rihannan veli avautui: ”Rihanna ja Chris Brown ovat sielunkumppaneita”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Rihannan ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brownin ympärillä ovat viime aikoina velloneet romanssihuhut. Tähdet julkaisivat yhteisen singlen siitä huolimatta, että Brown hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon.

Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Entisen romanttisen parin lämmenneet välit ovat herättäneet paljon kysymyksiä julkisuudessa. Nyt myös laulajattaren veli Rorrey on kommentoinut siskonsa suhdetta Chris Browniin.

– Rihanna ja Chris olivat upeita yhdessä, he olivat sielunkumppaneita. Mutta tämä on erittäin arka aihe, yritän vain olla ajattelematta sitä ja uskon, että Rihanna tekee samoin, Rorrey selittää Heat-lehdelle.

Vauhtiin päästyään veli paljastaa lehdelle myös Rihannan seurustelleen kanadalaisen räppärin Draken kanssa. Julkkisparista liikkui huhuja vuonna 2009, mutta suhteesta ei koskaan saatu vahvistusta. Rorrey myös vakuuttaa, että hänen on aina hyväksyttävä kuuluisan siskonsa uudet poikaystävät.

Rihanna on viime aikoina laajentanut poptähden uraansa myös valkokankaalle. Tähti nähdään pian ensi-iltansa saavassa The Battleship -elokuvassa. Lähiaikoina tähti on markkinoinut uutta elokuvaansa ympäri maailmaa. Hänen uutisoitiin äskettäin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä popdiiva Whitney Houstonia tästä suunniteltavassa elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.