MTV3: Salkkarit-kauhuleffa saamassa ikärajan K12

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvamaailma elää nyt kukoistuskauttaan, kun Iron Sky on osoittautunut menestykseksi maailmalla ja tuottanut jo miljoonien lipputulot. Eilen MTV3 uutisoi, että kotimaiselle elokuvakentälle on tulossa toinenkin mielenkiintoinen uutuus.

Kanavan mukaan nimittäin Salatut elämät -televisiosarjasta ollaan tekemässä elokuvaa, ja kaiken lisäksi vieläpä alle 12-vuotiailta kiellettyä kauhuelokuvaa. Suomen elokuvasäätiö on jo myöntänyt elokuvan tekemiselle tukea 200.000 euroa.

Sarjan vastaava tuottaja Marko Äijö paljasti MTV3 Viihdeuutisille, että tulossa on tunne-elämää teatterissa ravisuttava elokuva. Se kertoo nuorison kauhumatkasta, ja elokuvan tähtinä toimivat Salatut elämät -sarjan nuorisonäyttelijät. Kuvaukset alkavat kesäkuussa ja ensi-ilta nähdään tällä tietoa joulukuussa.