Matkustaja kuvasi huikean videon lentokoneen ikkunasta – UFO vai ei?

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna maailmalla tehtiin selvästi tavallista enemmän havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Nyt Etelä-Koren Seoulin kaupungissa on ikuistettu videolla erikoinen näky, jonka epäillään olevan UFO.

Lentokoneesta kuvatulla videolla nimittäin nähdään, kuinka valkoinen ja pyöreän muotoinen laite liitää taivaalla huimaa vauhtia. Lentävältä lautaselta muistuttava laite nousee liidon jälkeen YouTube-videolla korkeuksiin ja häviää kuvasta, kun kuvaaja yrittää zoomata sitä.Kuva: YouTube

Tämänkertainen UFO-havainto on herättänyt paljon mielipiteitä, sillä joidenkin mielestä liitävä laite on tekaistu ja muokattu videolle. Jotkut puolestaan ovat sitä mieltä, että kyseessä on todellakin tunnistamaton lentävä esine. Äskettäin Britanniassa ikuistettiin videolle taivaalla leijunut erikoinen laite, jonka alkuperästä ei ollut myöskään tietoa.