Basement Jaxx ensimmäistä kertaa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä Tampereella järjestetään ensimmäistä kertaa urbaani kesätapahtuma Love Music Festival. Tapahtumaa juhlitaan 20. – 21. heinäkuuta Pyynikin kaupunginosassa. Päätähtinä nähdään Basement Jaxx ja Groove Armada.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali kokoaa yhteen kotimaiset elektronisen musiikin, hiphopin ja indierockin kärkinimet sekä ulkomaisia tähtiesiintyjiä. Tänään tapahtuma paljasti ulkomaiset kiinnityksensä, joista menestynein on englantilainen Basement Jaxx. Brittiduon tunneimpia hittejä ovat Where’s Your Head At ja Good Luck. Englantilainen Groove Armada on kansainvälisesti tunnettu tähti.

– Tapahtuma ei nähdäksemme kilpaile minkään paikallisen olemassa olevan tapahtuman kanssa. Basement Jaxx tulee nyt ensimmäistä kertaa Suomeen. Meillä on kova tavoite myydä tapahtuma jo ennakkoon loppuun, promoottori Kalle Keskinen kertoi Staralle.

Jo aiemmin tapahtuma on vahvistanut kotimaisia esiintyjiä seuraavasti: UG hiphop-lava: Cracias, Kemmuru, Karri Koira, Mista S, Notkea Rotta, Paleface, Rascal, Ruger Hauer, Ruudolf, SMC Lähiörotat, Steen1 ja Teflon Brothers. Indie-lava: Hanna Nyberg, DJ Harvest, Idiomatic, I Was A Teenage Satan Worshipper, Kid Lo, Regina, Shine2009 ja Tundramatiks. DJ-lava: Concha, Daco Junior, Flight, Genki, Milla Lehto, Orion, Hannibal, Soppa ja Syna.