7-vuotias pikkupoika todellinen pizzamestari – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pienet lapset hämmästyttävät usein ikäänsä nähden huikeilla taidoillaan. Nyt Youtube-palvelussa ihastuttaa seitsemän vuotta vanha pikkupoika, joka pyörittää ilmassa pitsataikinaa kuin vanhempikin tekijä.

Videon alussa nähdään, kuinka vanhempi mies näyttää Michael Testa -nimiselle pikkupojalle mallia. Mies pyörittelee pitsataikinaa ilmassa huimaa vauhtia, mutta vauhti vain kiihtyy, kun Michael saa vuorostaan taikinan käsittelyynsä.

Jersey Cityssä Yhdysvalloissa kuvatussa videossa poika esitteleekin näyttävästi ikäisekseen erittäin kehittyneitä taikinankäsittelytaitojaan. Pojan kerrotaan aloittaneen taikinanpyörittelyn ainoastaan kaksi viikkoa ennen videon kuvaamista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat