Britney Spearsille 15 000 000 dollaria X Factor -pestistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

X Factor -formaatin luoja Simon Cowell julkaisi viime vuonna suositusta laulukilpailusta Yhdysvaltojen version, jonka tuomaristossa nähtiin viihdemogulin lisäksi Nicole Scherzinger, Paula Abdul ja L.A. Reed.

Ohjelman päättymisen jälkeen viihdemoguli antoi potkut naistuomareille ja alkoi metsästämään uusia tähtiä huikeaan pestiin tuomaristossa. Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman uusiksi tuomareiksi on haviteltu muun muuassa lukuisia poptähtiä kuten Rihannaa, Britney Spearsiä ja LeAnn Rimesiä.

Nyt on kuitenkin vahvistettu, että maailman suosituimpiin laulajiin lukeutuva Britney Spears on allekirjoittanut sopimuksen tuomaripestistä. Palkaksi neitokainen saa huimat 15 miljoonaa dollaria.

– Britney on todella innoissaan X Factor -pestistään. Hän on aina tukenut ja auttanut muita artisteja musiikkiuralla, joten tuomaripesti sujuu häneltä täysin luontevasti, lähde kertoi E! News -sivustolle.

The X Factor -laulukilpailu suunniteltiin Britanniassa alun perin Pop Idol -ohjelman tilalle. Sittemmin suosittu televisio-ohjelma on levinnyt ympäri maailman. Suomen version voittajaksi valittiin vuonna 2010 Elias Hämäläinen. Yhdysvaltojen ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi taas kruunattiin 19-vuotias Melanie Amaro.