Laura Itkonen kaaoksen keskellä Indonesiassa: ”Rukoiltiin porukalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Idols-kilpailussa nähtiin semifinaaleihin saakka upeasti selvinnyt Laura Itkonen, joka oli tuolloin otsikoissa poseerattuaan esimerkiksi tyttökalenterissa. Sittemmin Indonesiaan muuttanut Idols-Laura aloitti taannoin Staran bloggaajana.

Eilen Balilla ollut Laura joutui yllättäen keskelle kaaosta, kun Indonesiaan iski suuri maanjäristys ja alueelle annettiin kaksi tsunamivaroitusta. Kaikki meni lopulta hyvin, mutta tunnelmat olivat jännittyneet.

– Nyt on jo rauha maassa. Balilla ei tuntunut järistyksiä, mutta ennustuksena oli, että tsunami olis iskeny tännekin. Rukoiltiin porukalla täällä, ja pakko myöntää kyl, että jännitti, Laura kertoi Indonesiasta Staralle.

– Mun serkku on viel kaiken lisäks tällä hetkellä Pohjois-Acehissa, missä tsunamivaara tais olla suurimmillaan. Pelotti ihan mielettömästi sen puolesta. Itellä on silleen hyvä tilanne, kun asun tääl sisämaassa.

Lauran blogi löytyy kuulumisineen ja kuvineen osoitteesta blogit.stara.fi/lauransilmat.