Khloe Kardashianin väitetään saaneen keskenmenon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Perheen sisaruksista Khloe Kardashian sai taannoin oman realitysarjansa Khloe & Lamar.

Khloe Kardashian meni taannoin pikavauhtia naimisiin koristähti Lamar Odomin kanssa vain 32 päivän seurustelun jälkeen. Nyt 27-vuotiaan realitykaunottaren uutisoitiin elävän surullista aikaa. Neitokaisen nimittäin väitetään saaneen keskenmenon. Lähteen mukaan Khloe Kardashian on vajonnut lähes masennuksen partaalle suru-uutisesta.

– Hän yrittää peittää tunteensa kuoren alle, mutta se on niin vaikeaa. Khloe on masentunut, lähde kertoi In Touch -lehdelle.

Realitytähti kertoi äskettäin, että hän tekee aviomiehensä kanssa kaikki arkea koskevat päätökset yhdessä. Khloen mielestä avioparien pitää nimittäin työskennellä yhdessä kuin tiimi. Äskettäin pariskunnan omassa realitysarjassa nähtiin, kuinka heidän seksileikkinsä menivät nolosti pieleen, kun Khloen ostama “seksikeinu” romahti avioparin vuoteessa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.