Hurjapään aamu-uinti maailman vaarallisin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisillä tiedetään olevan mitä erikoisempia lemmikkieläimiä, jotka voivat kuulua harvaisempiinkin eläinlajeihin. On kuitenkin eläimiä, joita ei ikinä uskoisi ihmisen ”parhaiksi ystäviksi”. Nyt eräs amerikkalainen mies on kuitenkin todistanut tämän vääräksi, sillä hän painii ja ui nettivideolla ystävänsä jääkarhun kanssa.


Kuva: YouTube

60-vuotias karhunkasvattaja Mark Dumas nähdään videolla 270-kiloisen jääkarhun kanssa. Mies on todellinen hurjapää, sillä hän painii elikon kanssa ja antaa sen nuolla kasvojaan. Mies myös hyppää hengenvaarallisen pedon kanssa uima-altaaseen ja sukeltelee sen kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat