Wow, Miley Cyrus ilman rintaliivejä shoppailemassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Äskettäin mediassa on kohistu Cyruksen hoikistuneesta ulkomuodosta, joka on laittanut anoreksiahuhut liikkeelle.

Syömishäiriöhuhut sittemmin kiistänyt poptähti on nyt bongattu ostosreissultaan avonaisessa paidassa, jonka alla neitokaisella ei ole ollenkaan rintaliivejä. Katso kuvat tästä. Laulajatar kertoi äskettäin, että hän toivoisi paparazzien jättävän hänet rauhaan. Miley on ollut lähiaikoina melko tiheään tahtiin otsikoissa paljastavien asuvalintojensa tiimoilta.

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.