Näin musiikki vaikutti vanhukseen – uskomaton tulos tuo kyyneleet silmiin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikilla on tunnetusti suuria vaikutuksia, ja taannoin raportoitiinkin kuinka Adelen musiikki rauhoittaa leikkauspotilaita. Nyt verkossa nähdään koskettava video musiikin vaikutuksesta erääseen huonokuntoiseen vanhukseen.


Kuva: YouTube

Nuoruudessaan musikaalinen ja laulamista usein harrastanut Henry on nykyisin vanha mies. Kymmenen vuoden ajan hoitokodissa ollut mies oli sulkeutunut omaan pieneen maailmaansa. Sitten hänelle päätettiin soittaa oman aikakautensa musiikkia. Hän ei aiemmin juurikaan vastannut ärsykkeisiin eikä kyennyt käymään lainkaan keskustelua, mutta musiikki vaikutti häneen uskomattomalla tavalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat