Festareiden yllätysesiintyjä – kuollut räppäri esiintyy haudan takaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viihdemaailmassa järkytti viime vuonna traaginen poismeno, kun amerikkalainen hiphop-legenda Nate Dogg menehtyi sairaskohtaukseen. Räppäri nousi taannoin kuuluisuuteen soolouransa lisäksi 213-rap-yhtyeen jäsenenä.

Nyt TMZ-sivusto kertoo, kuinka miehen fanit saavat silti nauttia muusikon esiintymisestä tulevilla Coachella-festivaaleilla. Ensi viikonloppuna järjestettävillä festivaaleilla räppäri tullaan näkemään haudan takaa hologrammin avulla festivaalilavalla. Idean kerrotaan tulleen räppäri Dr. Dreltä, joka ei halunnut jättää ystäväänsä pois esityksestään.

Edesmenneen räppärin kanssa lavalla tullaan näkemään Dr. Dre, Snoop Dogg, Kurupt, Warren G ja Daz Dillinger. Lähteiden mukaan Nate Dogg tulee osallistumaan useaan esitettävään kappaleeseen. Äskettäin edesmennyt räppäri oli otsikoissa hänen tähdittämän seksivideon noustua julkisuuteen.

Nathaniel Hale, eli Nate Dogg, ehti julkaista kolme sooloalbumia G-Funk Classics, Music and Me ja Nate Dogg. Räppäri kuitenkin julkaisi lukuisia hittejä ja teki yhteistyötä muun muuassa Snoop Doggin, Tupackin ja Warren G:n kanssa. Hiphop-tähden uutisoitiin taannoin saaneen useita sairaskohtauksia ennen kuolemaansa. Nate Dogg menehtyi Kaliforniassa 15. maaliskuuta 2011.