Kristen Stewart passitti Robert Pattinsonin laihdutuskuurille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson kertoi äskettäin, ettei hän esiinny mielellään kameroiden edessä alastomana heikon itsetuntonsa takia. Näyttelijäkomistus on nimittäin kateellinen kollegansa Taylor Lautnerin sixpackille.

Robert Pattinson treenasi taannoin vartalonsa huippukuntoon uusinta Twilight-elokuvaa varten. Viime aikoina näyttelijä on kuitenkin nauttinut täysin siemauksin vapaa-ajastaan ja antanut vartalonsa hieman rupsahtaa. 25-vuotiaan tähden nimittäin kerrotaan muun muuassa syövän jatkuvasti hampurilaisia ja juovan rutkasti olutta kuvaustauonsa aikana.

Hänen tyttöystävänsä Kristen Stewart ei ole kuitenkaan mielissään rakkaansa löhöilystä. Kaunotar onkin pyytänyt poikaystäväänsä ottamaan itseään niskasta kiinni ja treenaamaan liikakilonsa pois. Lähteiden mukaan Robert Pattinson on lihonut viisi kiloa roskaruokaa sisältävän ruokavalionsa takia.

– Robert on lihonut viisi kiloa, koska hän syö vain juustohampurilaisia ja juo olutta. Hän vihaa kuntosaliharjoittelua. Kristen onkin yrittänyt kannustaa Robertia aloittamaan esimerkiksi lainelautailun, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Äskettäin Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.