Teini peppu paljaana väärässä paikassa – raju seuraus

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oikeussaleissa odotetaan paikallaolijoilta asiallista käytöstä. Siveettömästi tai rääväsuisesti käyttäytyvät henkilöt voidaankin poistaa oikeussalista istunnon häiritsemisen takia. Nyt eräs amerikkalainen teinipoika on joutunut kaltereiden taakse hävyttömän vaatemokansa takia.

Alabamassa asuva 19-vuotias Lamarcus Ramsey nimittäin tuomittiin kolmeksi päiväksi vankilaan, koska hän esitteli paljasta takamustaan tuomarille. Teinipoika oli joutunut oikeuden eteen erään varkaustapauksen vuoksi. Lamarcus Ramsey oli valinnut ylleen hyvin löysät farkut, jotka roikkuivat teinipojan takareisien kohdalla paljastaen tämän paljaan takamuksen.

Tuomari John Bush ei pitänyt epäsiistin teinipojan vaatetuksesta ja päättikin tuomita tämän kolmeksi päiväksi vankilaan oikeuden halventamisesta. Teinipojan asianajaja kehotti asiakastaan hankkimaan siistit farkut ja alushousut jatkoa ajatellen. Asianajajan mukaan teinipojan olisi hyvä hankkia itselleen myös vöitä ja henkseleitä, jotka pitäisivät tämän housut kurissa, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.