Tyttöystävän raju kosto – syynä Facebook-statuspäivitys

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräät amerikkalaiset naiset saivat tietää tyrmistyttävän totuuden Facebookin Ihmisiä, jotka saatat tuntea -ominaisuuden avulla. Naiset nimittäin saivat tietää olevansa saman miehen kanssa samaan aikaan naimisissa.

Nyt eräs brittinainen on päätynyt uutisotsikoihin Facebookista alkaneen eronsa takia. 31-vuotias Claire Holley nimittäin raivostui poikaystävälleen, joka ilmoitti pariskunnan erosta muuttamalla Facebook-statuksensa sinkuksi. Katkera tyttöystävä ei suostunut hyväksymään päätöstä ja päätti kostaa seurustelukumppanilleen.

Jätetty nainen otti entisen poikaystävänsä Ford Focus -merkkisen auton ja murskasi sen romukasaksi. Nainen nimittäin ajoi auton Hollywood Bowl -keilahalliin, jossa hänen Davy Jones -niminen kumppaninsa työskenteli. Kahden lapsen äiti ajoi autolla keilahalliin lasi-ikkunoiden läpi ja törmäsi sisätilojen puukaiteeseen.

– Nainen oli kirjoittanut Facebookiin viestejä, joissa hän kertoi olevansa murtunut erosta. Mies ei kuitenkaan vastannut hänen viesteihinsä, syyttäjä Geoff Whelan kertoi The Daily Mail -lehdelle.

Poliisien tutkimuksissa selvisi, että nainen ajoi autoa humaltuneena. Hänet tuomittiin vankilaan yhdeksäksi kuukaudeksi vaarallisen ja holtittoman tekonsa takia. Naiselle määrättiin myös lähes kahdeksi vuodeksi ajokielto rattijuopumuksen takia. Clairen asianajajan mukaan nainen saa olla kiitollinen siitä, että hän selvisi elossa rajusta törmäyksestä.