Viidakon tähtöset: Martina ja Maisa poistettiin kilpailusta rajun riidan vuoksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen realitysarja Viidakon tähtöset tarjosi tänään odotetusti suurta draamaa joukkueiden ja kahden kilpakumppanin välillä, kun kahden leirin edustajat Martina Aitolehti ja Maisa Torppa ottivat yhteen.

Neitokaisten riita oli saanut alkunsa jo Suomessa. Riita paheni kuitenkin Thaimaassa, ja lopulta yön tunteina ohjelman tuotanto teki ratkaisunsa.

– Martina, pakkaa kamat. Me lähdetään yöksi muualle rauhoittumaan, ohjelman juontaja ilmoitti.

Itkuun purskahtanut Martina ehti vielä halata joukkuetovereitaan ennen poistumistaan leiristä. Kilpailijoille ilmoitettiin seuraavana päivänä, että Martina oli poistettu kisasta. Tasapuolisuuden nimissä myös Maisa poistettiin kilpailusta. Hänkin otti poistamisen raskaasti.