Suosikkinäyttelijä ihmettelee: ”Ahdistelija hymyili kameroille”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

30 Rock -komediasarjan näyttelijä Alec Baldwin joutui joulun aikoihin ongelmiin American Airlines -lentoyhtiön kanssa. Hänet nimittäin poistettiin lentoyhtiön lennolta, koska hän ei suostunut lopettamaan iPhone-kännykkänsä peliä.

Nyt 53-vuotias Alec on joutunut lentosotkujen sijaan seuraamaan erään naisahdistelijansa oikeudenkäyntiä. 40-vuotias Genevieve Sabourin -niminen nainen on ahdistellut suosikkinäyttelijää jo vuodesta 2010 asti ja vainoharhaista fania syytetään nyt Alec Baldwinin ahdistelusta.

Syyttäjien mukaan tähti kävi pari vuotta sitten illallisella kyseisen naisen kanssa erään ystävänsä pyynnöstä. Treffi-illan jälkeen voimakkaasti tähteen ihastunut nainen alkoi pommittamaan näyttelijää tekstiviesteillä ja sähköposteilla. Alec Baldwin onkin nyt haukkunut ahdistelijansa Twitter-blogissaan.

– Eikö olekin outoa, että käsiraudoissa oleva syytetty ahdistelija hymyilee kameroille, vaikka häntä viedään poliisiautoon? Alec Baldwin ihmettelee Twitterissä.

Alec Baldwin varttui New Yorkissa ja suoritti Bachelor of Fine Arts -tutkinnon 1990-luvulla New Yorkin yliopistossa. Baldwin kertoi äskettäin, ettei halua muuttaa pois kotikaupungistaan. Tähti palasi tänä vuonna takaisin koulun penkille, koska hän haluaa New Yorkin pormestariksi. Hän kertoi valttikorttinsa pormestariksi pyrkimisessä olevan se, että hän tuntee ja ymmärtää paikallisia.