Angry Birds -teemapuistot Suomesta ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hittielokuva Iron Sky -elokuva sai taannoin Suomen ensi-iltansa Tampereella. Mukana juhlissa oli myös Angry Birdsin luoneen Rovion johtaja Peter Vesterbacka. Stara tiedusteli The Mighty Eaglelta hittipelin leviämisestä teemapuistoihin, joista ensimmäinen avataan Tampereelle.

– Se aukeaa tuossa huhtikuun loppupuolella, eli aika pian. Se on ensimmäinen Angry Birds Activity Park -konsepti. Niitä on tarkoitus tulla maailmalle enemmänkin, mutta täältä lähdetään liikkelle. Se on ihan hyvä, että ensin saadaan se tänne. Siitä tulee todella magee. Meillä on konseptissa, että niitä tulee sitten eri kokoisia, Peter Vesterbacka kertoi Staralle.

– Idea on, että tuodaan nämä puistot mahdollisimman lähelle käyttäjiä. Ei niin, että on periaatteessa yksi mieletön setuppi per maanosa, vaan niin, että kaupungissa tai sun naapurustossa on Activity Park, jossa sä pääset itse mukaan aktiviteetteihin. Tietenkin konsepti elää ja pyritään luomaan sellainen yllätyksellinen ja mielettömän siisti kokemus meidän faneille. Siinä yhdistyy itse peli ja sitten fyysinen maailma, Vesterbacka jatkoi.

Kuuntele koko haastattelu tästä.