Mallikaunottaren bikinikampanja saa miehet kuolaamaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli aloitti malliuransa jo kahdeksan kuukauden ikäisenä. Kaunotar joutui keskeyttämään nuorena uransa, koska hän käytti pitkään hammasrautoja. 15-vuotiaana Refaeli kuitenkin palasi mallintöihin Irene Marie Models -mallitoimistoon.

Miesten kuolaama 26-vuotias Bar Refaeli villitsi äskettäin paparazzit, kun neitokainen pelasi tennistä alusvaatteisillaan. Nyt mallineitokainen poseeraa Agua Bendita Swimwear -merkin bikinikuvissa. Rohkeissa otoksissa Bar muun muuassa keimailee pienissä bikineissä erilaisissa asennoissa. Tuuheahiuksisen ja syväkatseisen kaunottaren bikinikuvat ovat etenkin mieskatsojien mieleen.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Bar Refaeli nousi kansainväliseen tähteyteen vuonna 2009 poseerattuaan Sports Illustrated -lehden kansikuvassa. Hänet tunnetaan mallinuransa lisäksi myös näyttelijä Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Viime vuonna huippumalli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.