Coldplay-tähdellä erikoinen inspiraation lähde

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin on ollut naimisissa Hollywood-näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa jo kahdeksan vuoden ajan. Menestyneen rokkarin vaimo kertoi äskettäin miehensä kieltäneen häntä kuuntelemasta Coldplay-yhtyeen musiikkia.

Chris Martin avautui tänä vuonna ensimmäistä kertaa yksityiselämästään. Taannoin rokkarin uutisoitiin joutuneen terapiaan univaikeuksien takia. Nyt kahden lapsen isä kertoi saavansa inspiraatiota Coldplay-bändin musiikkiin erikoisesta lähteestä. Miehen mielestä Kung Fu Panda 2 -lastenelokuva on nimittäin kaikkien aikojen inspiroivin elokuva.

– Bändini oppi elokuvasta joitain tärkeitä oppeja. Elokuvan roisto lähettää ilkeän voiman pandalle, mutta tämä osaakin kääntää voiman bumerangina takaisin lähettäjälleen. On kiinnostavaa, miten negatiiviset asiat käännetään positiivisiksi, kertoo Chris Martin The Sun -lehdelle.

Martinin mukaan bändin nuoret fanit joutuvat kohtaamaan samanlaisia tilanteita päivittäin koulussa. Bändi haluaa välittää viestin faneille, ettei heidän kannata antaa minkään negatiivisen häiritä omaa visiotaan.

Chris Martin meni naimisiin näyttelijätär Gwyneth Paltrow’n kanssa vuonna 2003. Heillä on kaksi yhteistä lasta, seitsemänvuotias Apple-tytär ja viisivuotias poika moses. Coldplay-rokkari kertoi äskettäin pitävänsä avioliittoaan kuin lottovoittona. Hän myös paljasti, että Gwyneth on hänen ensimmäinen vakava suhteensa. Pariskunta on hyviä ystäviä tähtipari Beyoncen ja Jay-Z:n kanssa.