Elokuvateatteri vaati pikkuvauvalta lipun – perheenäiti raivostui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna tapauksesta, jossa erään leikkipaikan toiminta raivostutti kaksivuotiaan pojan vanhemmat. Leikkipaikka nimittäin vaati sisäänpääsymaksun yhteydessä lisämaksun pikkupojan pituuden takia.

Nyt eräs britannialainen äiti on raivostunut kotikaupunginsa elokuvateatterin johtajille. 37-vuotias Lynsey Calvert oli menossa alle kouluikäisten lastensa kanssa katsomaan Movie Starr -elokuvateatteriin Julia Robertsin tähdittämää Kerro, kerro kuvastin -elokuvaa. Perheenäidin mukana oli myös hänen kymmenen viikkoa vanha pikkuvauva, joka loikoili mukavasti äitinsä kantoliinassa.

Poikalasten äiti sai kuitenkin järkyttyä pääsylippujen maksun yhteydessä, kun elokuvateatteri vaati myös pikkuvauvalta maksun näytöksestä. Lynsey Calvert kertoi työntekijöille, että hänen Samuel-vauvansa ei edes katsoisi elokuvaa, sillä pienokainen on liian nuori pitämään edes päätään pystyssä. Työntekijöiden mukaan heidän oli kuitenkin noudatettava sääntöjä ja vaatia myös vauvalta pääsymaksu.

– Olin täysin raivoissani, kun kuulin heidän vaatimuksensa. Samuel on liian nuori pitämään edes päätään pystyssä. Harkitsen kyllä kahdesti, että tulenko enää ikinä tänne elokuviin, Lynsey Calvert kertoi The Daily Mail -lehdelle.