Hayden Panettiere pelasi tennistä bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Laulaja-näyttelijätär matkusi vastikään romanttiselle lemmenlomalle uuden poikaystävänsä Scotty McKnightin kanssa. Nyt 22-vuotias Hayden Panettiere kuvattiin nauttimassa pelihetkestä rakkaansa kanssa. Neitokainen pelasi muun muuassa tennistä ja koripalloa pienissä narubikineissä paidattoman poikaystävänsä edessä. Katso kuvat tästä.

– Hayden on todella kilpailunhaluinen. Hän haluaa voittaa Scottyn jokaisessa urheilulajissa, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi äskettäin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta.