Järkyttävä löytö piirakan sisältä: ”Hyvästi ruokahalu”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme taannoin, kuinka pähkinäpussista paljastui epämiellyttävä yllätys, kun sen sisältä löydettiin matoja. Nyt yhtälailla epämiellyttävän löydöksen on tehnyt eräs brittipariskunta, joka löysi kaupan valmispiiraastaan likaisen tiskirätin.

Daily Mail kertoo Leigh ja Vicky Sylvesteristä, jotka kokivat erittäin yllättävän löydöksen leikattuaan palasen kaupasta ostamastaan piiraasta. Naudanlihaa ja sipulia sisältävässä piiraassa oli nimittäin kolmaskin täyte, sillä sen sisältä löytyi erittäin likaisen näköinen tiskirätti. Vicky kertookin lehdelle, että rätti näytti siltä, kuin sillä olisi puhdistettu koneita.

Kimpaantunut pariskunta luonnollisesti valitti ylimääräisestä ainesosasta kauppaan, josta piiras oli ostettu. Vickylle tarjottiin hyvitykseksi muun muassa 50 punnan lahjakorttia kyseiseen kauppaan, mutta ymmärrettävästi järkyttynyt nainen ei halunnut ottaa sitä vastaan. Asian tiimoilta piiraita valmistava yhtiö lähettikin naiselle erittäin anteeksipyytävän kirjeen.

– En tiedä, oliko se heidän uusi makunsa – rätti-sipulipiirakka. Nauraisin tapahtuneelle, mutta se ei ollut kovin hauskaa, selittää järkyttynyt Vicky Sylvester.