Katsojat suivaantuivat: Finaalipaikka olisi kuulunut Mikko Herraselle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon Suomessa noussut kansainvälinen kykykilpailu The Voice of Finland jännitti tänään suomalaisia, kun tuotantokauden finaalipaikat viimein selvisivät. Eräs yllätyskäänne ei kuitenkaan ollut katsojien mieleen.

Sosiaalisessa mediassa käydään parhaillaan kiivasta keskustelua illan suoran lähetyksen tuloksista. Ykkösaiheeksi on noussut ennakkosuosikki Mikko Herrasen putoaminen kisasta, sillä ylivoimaisen enemmistön mukaan vauhdikkaan rokkikurkon olisi pitänyt jatkaa finaaliin saakka. Kommentteja voi lukea myös esimerkiksi Staran Facebook-sivuilta.

Monet tapausta kommentoineet ovat kyseenalaistaneet kilpailun sekavan ääntenlaskennan, jossa ensin tuomari antoi omat pisteensä, sen jälkeen pottiin lisättiin Spotify-kuunteluista kertyneet pisteet ja lopuksi vielä yleisön antamat pisteet. Vaikeaselkoinen laskentatapa ei ole ollut omiaan tuomaan luottamusta annettuihin pisteisiin, ja varsinkin Spotify-kuuntelun merkitystä ja pisteiden perusteita on ihmetelty kovasti.