Katrina Bowden riisui miestenlehden kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Katrina Bowden on tullut televisiokatsojille tutuksi suositusta 30 Rock -televisiosarjasta, mutta viihdelehtien sivuilla hän on vielä tuore tuttavuus. Viime vuonna Bowden kuitenkin teki kovaa nousua myös julkkisrintamalla.

Näyttävä tumma kaunotar nähtiin viime vuonna valkokankaalla juoksemassa metsässä pelkissä alusvaatteissaan elokuvassaTucker & Dale vs. Evil. Esquire-lehti rankkasi Katrinan viime vuonna vuoden seksikkäimmäksi naiseksi. Nyt kaunotar nähdään keikistelemässä alusvaatteisillaan FHM-lehden kansikuvassa.


Kuva: Splash

23-vuotias Katrina Bowden, joka on käyttänyt myös nimeä Katie Bowden, on nähty televisiossa muiden muassa Kova laki -sarjassa sekä Fall Out Boy -yhtyeen Dance, Dance -kappaleen musiikkivideossa sekä lukuisissa televisiomainoksissa. Vuonna 2006 hän tähditti One Life to Live -saippuasarjaa vain kahden jakson ajan, koska 30 Rock -sarjan kuvausten aikataulut menivät ristiin saippiksen kanssa. 30 Rock voitti taannoin peräti viisi Emmy-palkintoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat