One Direction -tähti sikaili suorassa tv-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Nyt yhtyeen suosikkikomistus Niall Horan on toiminut kyseenalaisella tavalla australialaisen televisio-ohjelman lähetyksessä.

Nuori poptähti sai lähetyksessä maistaa Australian paikallista herkkua, ulkomuodoltaan maapähkinävoita muistuttavaa Vegemite-levitettä, joka valmistetaan oluen valmistuksen hiivajätteistä. Horan ei kuitenkaan nauttinut uudesta mausta, vaan reagoi yllätyksellisesti maistamaansa herkkuun.Kuva: Channel 7

Poikabändin komistus nimittäin sylkäisi ruoan pois suustaan Sunrise-ohjelman suorassa lähetyksessä. Horan sylki ruoan käteensä yleisön nauraessa. Mies myös haukkui Vegemiten myöhemmin Twitter-blogissaan sanoen ruokaa hirveäksi. Muutkin bändin jäsenet saivat haastattelussa maistaa ruokia, mutta kukaan muu ei reagoinut makuihin yhtä kyseenalaisella tavalla.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.