Poliisi masturboi partioautossa – videokamera paljasti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tässä kuussa eräästä naimisissa olleesta poliisista, joka jäi kiinni seksisuhteesta. Pitkän uran poliisina tehnyt mies sai potkut työpaikaltaan, sillä hän harrasti salarakkaansa kanssa seksiä työaikana. Nyt eräs amerikkalainen poliisi jäi kiinni masturboinnista nololla tavalla.

Uuden-Meksikon Santa Fe -kaupungissa asuva Mike Eiskant oli nimittäin unohtanut poliisiauton videokameran päälle, kun hän masturboi työaikanaan. Uutisotsikoihin päätyneessä videossa kuullaan, kuinka poliisi tyydyttää itseään ja puhuu samaan aikaan hyvin eroottissävyisesti.

– Uh, sinulla on kauniit rinnat beibe. Näytä minulle sinun vetinen ******si beibe, poliisi puhuu videolla.

Poliisin uskotaan tuijottaneen masturboinnin aikana alastoman naisen kuvaa kännykästään. Mies lopetti toimensa, kun hän sai puhelun poliisiautoonsa. Masturboinnin tultua julki Mike Eiskant on joutunut tutkimuksiin muista rikoksistaan. KOB-televisiokanavan mukaan useat naiset ovat nimittäin ottaneet yhteyttä viranomaisiin ja väittäneet seksihalujaan tyydyttäneen poliisimiehen ahdistelleen heitä.