Raivokohtaus muuttui romuralliksi autoliikkeessä – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Välillä liikkeissä asioidessa oman vuoron odottaminen kysyy asiakkaalta lujia hermoja. Eräällä venäläisellä miehellä ei riittänyt kärsivällisyys odottaa palvelua autoliikkeessä. Mies sai raivokohtauksen ja päätyi rynnimään laina-autolla liikkeen sisätiloihin.

Miehen sekoaminen sai alkunsa, kun hän joutui odottamaan oman autonsa korjaamista ruhtinaalliset 20 minuuttia. Mies käytti tämän ajan odottamalla vastaanotossa, kunnes hän päätti ilmaista mielipiteensä turhasta odottamisesta. Hän kaappasi laina-auton ja romutti arviolta 20.000 punnan eli 25.000 euron arvosta liikkeen sisältöä.Kuva: YouTube

Nettivideolla näkyy, kuinka mies ryntää autollaan rauhalliseen autoliikkeeseen ja törmäilee laina-autolla uutuuttaan kiilteleviin malliautoihin. Raivokohtauksensa aikana hän romuttaa kaksi malliautoa ja törmää rakennuksen tukipilariin. Videolla nähdään, miten eräs autoliikkeen työntekijä yrittää pysäyttää miestä koputtamalla tämän auton lasiin.