Raju syytös: ”Mel Gibson halusi puukottaa tyttöystävänsä anaaliseksin aikana”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin maaliskuussa ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän oli kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä lukuisia kertoja puhelimessa.

Mel Gibson erosi tyttöystävästään vuonna 2010, minkä jälkeen pariskunta on taistellut yhteisen Lucia-tyttärensä huoltajuudesta. Näyttelijän ura on kärsinyt tapauksen johdosta valtavasti, sillä naisia hakkaava ja puhelimessa törkeitä rasistisia uhkauksia lateleva näyttelijä on muuttunut Hollywoodissa hylkiöksi, jonka kanssa kukaan ei halua työskennellä.

Nyt Mel Gibson on jälleen julkisessa sanasodassa, kun hänellä meni sukset ristiin elokuvakäsikirjoittaja Joe Eszterhasin kanssa. Miehet olivat suunnitelleet yhdessä elokuvaa juutalaisten raamatullisesta sankarista, Judah Maccabeesta. Projekti meni kuitenkin puihin, ja sen jälkeen kaverukset ovat syytäneet lokaa toistensa päälle. Eszterhas kutsui Gibsonia rasistiksi ja näyttelijä puolestaan syytti kirjoittajaa huonosta käsikirjoituksesta. Nyt loanheitto on mennyt jo arvaamattomiin ulottuvuuksiin.

– Kerran keskustellessamme The Beatleseistä Mel sanoi, että hänen mielestään John Lennonin pitikin kuolla. Hänen mielestään oli hyvä, että Lennon ammuttiin. Mel sanoi myös haluavansa p**na ex-tyttöystäväänsä Oksanaa pe**eeseen ja puukottaa häntä samalla aktin tiimellyksessä, kertoo Joe Eszterhas entisestä yhteistyökumppanistaan The Wrap -sivustolla.

Gibson nousi aikoinaan kuuluisuuteen 1980-luvulla Mad Max ja Tappava ase -elokuvasarjojen kautta. Gibson on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Payback – tilinteko, Patriot ja Signs. Tähti on toiminut urallaan myös ohjaajana monissa eri elokuvissa, kuten Braveheart – taipumaton, The Passion of the Christ ja Apocalypto. Miehen elokuvien keskeisiä teemoja ovat sota, ”oikeutettu” kosto, kärsimys ja runsas väkivalta.