Haastattelussa Rovion Peter Vesterbacka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen menestyselokuva Iron Sky -elokuva sai taannoin ensi-iltansa Tampereella. Mukana juhlissa oli myös Angry Birdsin luoneen Rovion johtaja Peter Vesterbacka. Stara tiedusteli The Mighty Eaglelta tunnelmia elokuvasta.

Rovio on tuotteistanut Angry Birds -pelinsä historiallisen laajasti ympäri maailmaa, ja The Mighty Eagle näkisi myös Iron Sky -elokuvassa mahdollisuuksia tuotteistamisen saralla. Samalla Vesterbacka kommentoi Staralle myös Angry Birds -pelin kuulumisia ja valottaa hieman ensi kesänä Tampereelle avattavaa teemapuistoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat