Salma Hayek läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Salma Hayek ihastutti äskettäin Oscar-gaalan etkoilla, joihin hän oli valinnut ylleen läpinäkyvän mekon. Nyt 45-vuotias kaunotar kuvattiin Los Angelesin lentokentällä pinkissä paidassa. Brunette joutui paparazzien piirittämäksi ohuessa paidassaan, joka paljastui hyvin kuultavaksi valokuvaajien salamavaloissa.Kuva: SplashKuva: Splash

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Hayek paljasti myös taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.