Seksikkäin poppari vaihtaa artistinimensä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Poppari muistetaan myös sotkuisesta suhteestaan ex-mieheensä Ashley Coleen.

Mies petti kaunotarta kahdesti ennen kuin Cheryl viimein uskoi suhteen päättyneen. Pari erosi virallisesti vuonna 2010, mutta Cole on myöntänyt julkisesti, että “tulee aina rakastamaan miestään”. Popkaunotar kohautti äskettäin tuoreella siglellään, sillä kappale viittaa ilmiselvästi tämän epäonniseen suhteeseen. Screw You -nimisellä kappaleella kaunotar tylyttää julmasti entistä miestään.

Nyt Cheryl on kuitenkin viimein ottanut etäisyyttä pettäjämieheensä, sillä laulajatar on päättänyt jättää ex-miehensä Cole-sukunimen pois esiintymisnimestään, kertoo The Sun. Laulajakaunotar tulee siis esiintymään julkisuudessa esimerkiksi Madonnan, Beyoncen ja Rihannan tapaan ainoastaan etunimellään. Poptähti ei kuitenkaan laillisesti aio muuttaa nimeään, vaan kyseessä on ainoastaan uraan liittyvä ratkaisu.

Viime kesänä Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.