Seksilakien uskomattomat pykälät julki – vältä erektiota näissä paikoissa

Lifestyle · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tunnetusti hyvin erikoisia lakeja, jotka jaksavat hämmästyttää kerta toisensa jälkeen. Uutisoimme aiemmin tänä vuonna esimerkiksi käsittämättömästä määräyksestä, jonka mukaan Los Angelesin rannoilla ei saa heittää, ottaa kiinni, syöttää, potkia tai kierittää mitään esineitä.

Nyt Mademan-sivusto on listannut sivuilleen maailman erikoisimpia seksilakeja. Yhdysvaltojen Utahissa on nimittäin olemassa laki, jonka mukaan nainen ei saa harrastaa seksiä miehen kanssa liikkuvassa ambulanssissa Tremontonin kaupungissa. Jos nainen jää kiinni ambulanssissa tapahtuneista seksileikeistä, häntä syytetään seksuaalisesta rikkomuksesta.

Miesten puolestaan kannattaa vältellä erektiota julkisella paikalla lukuisissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Miehet nimittäin rikkovat lakia, jos heidän housujensa alta on havaittavissa törröttävä sukuelin. Kyseinen seksilaki on voimassa muun muuassa Arizonassa, Tennesseessä, New Yorkissa, Floridassa, Nevadassa, Ohiossa ja Washingtonissa.

Minnesotan Alexandria-kaupungissa on taas voimassa erikoinen laki, jonka mukaan seksiä ei saa harrastaa, jos jomman kumman kumppanin henki haisee valkosipulille, sipulille tai sardiineille. Yhdysvaltojen lisäksi erikoisia seksilakeja löytyy maailmalta. Kolumbian Cali-kaupungissa morsiamen äidin nimittäin tulee olla läsnä, kun hänen tyttärensä harrastaa ensimmäisen kerran seksiä aviomiehensä kanssa. Erikoisten seksilaki-maiden joukosta löytyy myös Indonesia, jossa masturbointi on kiellettyä.