Suomen parasta ilmakitaristia haetaan nyt kiertueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilmakitaransoiton SM- ja MM-kisaorganisaation virallinen karsintakiertue järjestetään ensimmäistä kertaa ilmakitarakisojen 17-vuotisessa historiassa. Samaan aikaan yli 20 muussa maassa käydään kansallisia karsintoja, joiden voittaja selvittävät tiensä Oulussa elokuun lopulla rokattaviin MM-kisoihin.

Suomen karsintakiertue käynnistyy Helsingissä 18. huhtikuuta. Sen jälkeen kiertue jatkaa Tampereella, Turussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä ja lopulta Oulussa. Kiertuetta tähdittää Yhdysvaltojen mestari Justin ”Nordic Thunder” Howard, jonka esitys nosti miehen viime MM-kisojen kakkoseksi. Mukana kiertueella on myös Air Guitar Overlord Jaakko Jokipii.

SM-karsintakiertueen aikataulu:

18.4. Helsinki, Bar Loose
19.4. Tampere, YO-talo
21.4. Turku, Klubi
26.4. Rovaniemi, Kauppayhtiö
27.4. Jyväskylä, Musta Kynnys
28.4. Oulu, 45 Special – karsinta ja SM-finaali
22. – 24.8. MM-kisat Oulun Torinrannassa

PS: Seuraa Staraa Instagramissa!

Uusimmat