UFO putosi järveen Yhdysvalloissa? ”Vihreä hehkuva laite”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuonna maailmalla tehtiin selvästi tavallista enemmän havaintoja tunnistamattomista lentävistä esineistä. Äskettäin esimerkiksi Etelä-Koreassa ikuistettiin videolle mystinen lentävä laite, joka liikkui taivaalla huimaa vauhtia. Monien mielestä erikoinen laite oli saapunut planeetallemme ulkoavaruudesta.

Nyt myös Yhdysvaltojen Connecticutissa on tehty tuorein viranomaisia askarruttava UFO-havainto. Eräs autoilija nimittäin soitti aiemmin tällä viikolla poliisille, kun hän oli nähnyt vihreän ja hehkuvan laitteen putoavan taivaalta Bantam-järveen.

Autoilija kertoi yöllä soitetussa hätäpuhelussaan, että erikoinen laite oli ainakin valaan kokoinen. Viranomaisten mukaan väitetyltä putoamispaikalta ei löytynyt mitään merkkejä tunnistamattomasta lentävästä esineestä. Poliisit eivät myöskään saaneet selville autoilijan henkilöllisyyttä. Tutkija Jon Nowinski uskoo autoilijan nähneen meteoriitin, The Daily Mail -sivusto uutisoi.