Shokkikäänne: Ennakkosuosikki ulos The Voice of Finlandista – tässä finalistit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nousseessa The Voice Of Finland -kilpailussa selviää tänään kisan neljä finalistia. Jokaisesta neljästä joukkueesta putosi illan semifinaalissa yksi ja selvisi jatkoon yksi laulaja.

Ensimmäisenä vuorossa olivat Michael Monroen joukkueen laulajat Mikko Herranen ja Saara Aalto. Monroe jakoi omat sata pistettään siten, että Saara Aalto sai 70 pistettä ja Mikko Herranen 30 pistettä. Spotify-äänten jälkeen Aalto oli yhä johdossa pistein 114 – 86.

Yleisöäänetkään eivät siten enää riittäneet Herrasen jatkopaikkaan, ja finaaliin selviytyi tasaisen upeasti koko kisan ajan esiintynyt Saara Aalto. Siten Mikko Herranen putosi The Voice Of Finland -kilpailusta.

Finaaliin selvisi Lauri Tähkän joukkueesta Kim Koskinen ja Paula Koivuniemen joukkueen finalisti on puolestaan Jesse Kaikuranta. Elastisen joukkueen laulajien kesken tilanne oli Elastisen ja Spotifyn äänien jälkeen aivan tasan, ja finaaliin selvisi lopulta Mikko Sipola.