Katso eteesi kun kirjoitat tekstiviestiä – tai voi käydä näin

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tekstiviestien kirjoittaminen kävellessä on varmasti monelle tuttua puuhaa. Näiden kahden aktiviteetin yhdistäminen voi kuitenkin välillä aiheuttaa hauskoja tilanteita keskittymisen herpaannuttua. Nyt otsikoissa on tapaus, jossa olisi voinut sattua pahastikin.

Televisiokanava KTLA uutisoi tapauksesta, jossa asutuksen keskelle eksynyt karhu kohtasi pahaa-aavistamattoman miehen Los Angelesissa. Mies oli kirjoittamassa tekstiviestiä, eikä siksi heti havainnut lähestyvää karhua. Hänen reagointinsa yli satakiloisen karhun näkemiseen ei kuitenkaan ole aivan ohjekirjojen mukainen. Kohtaamisissa karhujen kanssa hyväksi havaittu neuvo on nimittäin leikkiä kuollutta.

Kolmevuotiaaksi arvioidun karhun uskotaan olevan sama, joka on lähiaikoina liikkunut Los Angelesin lähialueilla asutuksen joukossa. Tämän kohtaamisen jälkeen karhu kuitenkin saatiin tainnutettua ja palautettua luontoon. Karhun kaupunkiseikkailusta tallennettiin kuitenkin mielenkiintoisia helikoptereista kuvattuja videoita.