Kissan selästä löytyi ihastuttava kuvio – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka eräs lemmikkikoira oli saanut syntymässään selkäänsä hieman kyseenalaisen kuvion, sillä selässä oli nähtävissä ilmiselvä miehinen sukupuolielin. Nyt eräs kissa on ollut hieman onnekkaampi, sillä sen kuvio saa aikaan lähinnä ihastuneita huokailuja.

Lemmikkikissan selästä on nimittäin havaittavissa ruskea sydän. Kissan ihastuttava valokuva on nyt päätynyt myös verkkoon ja levinnyt tällä viikolla erityisesti Twitter-palvelussa ja Facebookissa. Kissan ilmeen perusteella voisi kuvitella, että se on hyvin tietoinen poikkeuksellisen upeasta ulkonäöstään.


Kuva: Imgur

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat