Konttori-hittisarjan katsojaluvut romahtivat – lopettaminen uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suurta suosiota saanut brittiläinen Konttori-ohjelma voitti aikoinaan suuren joukon palkintoja, ja samalla siitä tehtiin uusia versioita moniin eri maihin. Alkuperäinen brittiversio lopetettiin jo vuosia sitten, ja nyt sarjan amerikkalaisversio on ajautunut vakaviin vaikeuksiin Yhdysvalloissa.

Ricky Gervaisin ja Stephen Merchantin luoman hittisarjan jenkkiversion katsojaluvut ovat nimittäin romahtaneet. Tällä viikolla luvuissa tehtiin uudet pohjat, kun samalle ohjelmapaikalle siirtynyt CBS-kanavan The Big Band Theory vei sarjalta suuren määrän katsojia.

The Big Band Theory veti ruutujen ääreen 10,3 miljoonaa katsojaa, kun Konttoria katsoi enää vain 4,4 miljoonaa silmäparia. Konttorin katsojamäärä romahti peräti 13 prosenttia. Uutistoimisto CNN kertoo, että Konttoria esittävä NBC joutuu nyt pohtimaan sarjan tulevaisuutta uudelleen. Parin viime vuoden aikana televisiokanavat ovat lopettaneet lukuisia paremminkin menestyneitä televisiosarjoja.