Leikkaus paljasti yllätyksen – luoti jalkovälissä yli 40 vuotta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa entinen armeijan upseeri Robert Mitchell sai tietää joutuneensa ammutuksi – yli 40 vuotta sitten Vietnamissa. Tarkastuksessa hänen jalastaan löydettiin nimittäin luoti, josta miehellä itsellään ei ollut mitään aavistusta.

Dartmouthissa asuva 63-vuotias Robert Mitchell oli mennyt sairaalaan pienehköön operaatioon, kun lääkärin veitsi osui yllättäen jalkovälin tuntumassa johonkin kovaan. Lääkäri huomasi lähemmässä tarkastelussa, että hänen leikkausveitsensä pilasi noin tuuman pituinen luoti.

Potilaalla itsellään ei ollut luodin olemassaolosta mitään aavistusta, vaikka hän oli kärsinyt kivuista samalla alueella jo vuosien ajan. Luoti oli ammuttu häneen ilmeisesti Vietnamin sodassa vuonna 1971. Sittemmin Mitchell sai myös ansiomitalin sotasaavutuksistaan Lähi-Idässä. Nykyisin luoti roikkuu kohteensa kaulanauhassa muistuttamassa tapauksesta, The Sun uutisoi.