Muistokirjoituksesta nettisensaatio: ”Viinaa, aseita, autoja ja nuoria naisia”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehtien sivuilla julkaistaan päivittäin muistokirjoituksia edesmenneistä rakkaista, mutta lähes poikkeuksetta niiden kirjoitusasu on keskenään hyvinkin samankaltainen. Nyt eräästä Denver Post -lehdessä julkaistusta muistokirjoituksesta on muodostunut nopeasti leviävä nettisensaatio.

Michael ”Flathead” Blanchard menehtyi traagisesti, mutta mitä ilmeisimmin hän eli upean ja värikkään elämän. Ainakin muistokirjoituksen perusteella, sillä hänen kerrotaan nauttineen elämänsä loppuun saakka viinasta, aseista, autoista ja nuorista naisista.

Lisäksi hän halusi näyttää myös muille elävänsä täyttä ja vaarallista elämää kuuden vuosikymmenen ajan itsepäisesti ja lääkärin määräyksiä uhmaten. Muistokirjoitus leviää parhaillaan nopeasti verkossa ja Blanchardin elämää on kadehdittu laajasti esimerkiksi Facebookissa ja Twitterissä.Kuva: Denver Post