Rachel Bilson on nykyisin kuuma bikinikissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson oli viime vuoden aikana jonkin verran otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Neitokainen nimittäin erosi näyttelijämiehestään Hayden Christensenistä, mutta pariskunta palasi pian taas yhteen.

Rachel Bilsonia ei ole nähty viime aikoina punaisilla matoilla, mutta sen sijaan hän on poseerannut useiden lehtien kansikuvissa. Nyt 30-vuotias O.C.-kaunotar kuvattiin rantalomalla Barbadoksella poikaystävänsä Hayden Christensenin kanssa. Brunette nautti vesileikeistä ja auringosta pienissä bikineissä, jotka imartelivat neitokaisen upeaa vartaloa.Kuva: SplashKuva: Splash

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt seitsemänvuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Rachel Bilson ja 30-vuotias Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.