Twilight-komistus ilman paitaa surffitunnelmissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa, kun näyttelijäkomistus ajeli päänsä lähes kaljuksi. Tällä viikolla tyttöystävä Kristen Stewart määräsi Pattinsonin laihdutuskuurille.

Nyt komistus on nauttinut vapaapäivästään vauhdikkaissa merkeissä, kun hänet kuvattiin surffaamassa Los Angelesin liepeillä Malibun rannalla. Ainakin kuvien perusteella homma näytti sujuvan häneltä jo ainakin välttävästi.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Robert Pattinson kertoi taannoin, ettei juurikaan pidä alastonkohtauksista. Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus kertoi olevansa katkera kollegalleen Taylor Lautnerille tämän treenattujen vatsalihasten takia. Pattinson nimittäin kertoi, että hänen tulisi tehdä ”täydellinen elämänmuutos”, jos hän haluaisi itselleen kollegansa upean ”12-packin”.

– Minun pitäisi tehdä täydellinen elämänmuutos, jos haluaisin tehdä jatkossa elokuvia paidattomana. Kaikki ovat hullaantuneita Taylor Lautnerin 12-packiin, mutta minä olen vain ihan normaali ihminen, Robert Pattinson kertoi Reveal-lehdelle.