Isorintainen uutisankkuri nosti katsojaluvut pilviin – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on kiertänyt jo pitkään kuvia, joissa vitsaillaan suomalaisille säämiehille ja verrataan heitä ulkomaisten televisiokanavien isorintaisiin ja vähäpukeisiin säätyttöihin. Nyt japanilaiset ovat osoittaneet, että myös uutisissa muodokkuus on valttia.

Japanilaisen NHK-televisiokanavan uutisten katsojaluvut ovat nimittäin nousseet pilviin sen jälkeen, kun uutisankkuriksi pestattiin 28-vuotias isorintainen kaunotar Sugiura Yuki. Näyttävällä neitokaisella on japanilaisittain valtavat G-kupin rinnat. Hän aloitti 1. huhtikuuta kanavan aamuohjelman uutisankkurina.Kuva: NHK

Yliopistosta vuonna 2006 valmistunut ja kouluaikoinaan kauneuskilpailun voittanut Sugiura Yuki ei ole paljastellut muotojaan lainkaan eikä pukeutunut poikkeuksellisen paljastavasti, mutta katsojaluvut ovat nousseet siitä huolimatta. Samalla neitokaisesta on tullut hetkessä seurattu julkkistähti, joka niittää parhaillaan suosiota myös verkossa. Aiemmin Sugiura työskenteli kanavan toimituksessa Fukuokassa.Kuva: NHK