Uskaltaisitko sinä astua näille parvekkeille?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta löytyy upeita arkkitehtien suunnittelemia rakennuksia, joiden mielenkiintoiset yksityiskohdat pistävät silmään. Nyt Oddee-sivusto on julkaissut kuvia maailman upeimmista parvekkeista, joista jotkut voivat saada korkean paikan kammoisten jalat tutisemaan.

Kuvakoosteessa nimittäin nähdään muun muuassa Yhdysvaltojen Chicagossa sijaitseva Sears-torni, jonka laatikonmuotoiset parvekkeet ovat täyttä lasia. Näkymä onkin parvekkeen reunalta huima, sillä korkein parveke sijaitsee 412 metrin korkeudessa. Katso lista kuvineen tästä.

Kuvasarjassa upeimpien parvekkeiden joukkoon lukeutuu Intian Mumbaissa sijaitsevan pilvenpiirtäjän uima-allas-parvekkeet. Lisäksi kuvakoosteessa nähdään arkkitehti Yukiharu Suzukin suunnittelema maanalainen parveke, joka sijaitsee Japanissa. Sivustolla nähdään myös kuva hauskoista parvekkeista, jotka muistuttavat teekuppeja.